
Promotivna kampanja „Boškarin na pjatu istarskih chefova“ uspješno privedena kraju
Promotivna kampanja „Boškarin na pjatu istarskih chefova“ provedena u organizaciji AZRRI-Agencije za ruralni razvoj Istre, obilježila je svoje prvo izdanje s ukupno zaprimljenih 20 autorskih jela na bazi mesa istarskog goveda-boškarina.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora“
Specijalizirana „Urban fish food – novi trendovi u valorizaciji plave ribe Jadranskog mora“ u sklopu projekta KLIK Pula u utorak i srijedu, 11. i 12.05.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu“
Specijalizirana radionica „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu“ u sklopu projekta KLIK Pula održat će se u četvrtak i petak, 13. i 14.05.2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 13:00...

1.Europski dan vune
Više od 100 milijuna ovaca u Europi, uzgajaju se za proizvodnju mlijeka, sira i mesa za kućanstva i restorane. Međutim, svaka od njih prirodno proizvede oko 1,5 kg vune godišnje, a u proljeće se mora ošišati radi dobrobiti odnosno kako ne bi patila...

Sretan i blagoslovljen Uskrs!
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre svim svojim partnerima, kupcima i pratiteljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

Vanjska kuhinja glavni adut proljetnog ciklusa radionica
U želji da polaznicima omogući prisustvovanje na radionicama, neovisno o mogućoj epidemiološkoj situaciji, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre vješto je isplanirala mogućnost održavanja radionica u vanjskom okruženju Edukacijsko gastronomskog...