1.Europski dan vune
Više od 100 milijuna ovaca u Europi, uzgajaju se za proizvodnju mlijeka, sira i mesa za kućanstva i restorane. Međutim, svaka od njih prirodno proizvede oko 1,5 kg vune godišnje, a u proljeće se mora ošišati radi dobrobiti odnosno kako ne bi patila...
Sretan i blagoslovljen Uskrs!
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre svim svojim partnerima, kupcima i pratiteljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Vanjska kuhinja glavni adut proljetnog ciklusa radionica
U želji da polaznicima omogući prisustvovanje na radionicama, neovisno o mogućoj epidemiološkoj situaciji, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre vješto je isplanirala mogućnost održavanja radionica u vanjskom okruženju Edukacijsko gastronomskog...
Predstavljen proljetni ciklus radionica 2021. godine na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Obrtničke komore IŽ
Nadolazeći proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica predstavljen je u srijedu, 24. ožujka 2021. godine u Obrtničkoj komori Istarske županije.
Započela promotivna kampanja „Boškarin na pjatu istarskih chefova“
U utorak, 23. ožujka 2021. godine na tiskovnoj konferenciji za novinare održanoj u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre predstavila je promotivnu kampanju „Boškarin na pjatu istarskih chefova“.
Održano predstavljanje projekta KLIK Pula - Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma
U srijedu, 3. ožujka 2021. godine održano je predstavljanje projekta KLIK Pula u sklopu kojeg se organizirala specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi“.