![](typo3temp/pics/a4ff6552d2.png)
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Sortna maslinova ulja kao baza u pripremi jela i menu-a”
Specijalizirana radionica „Sortna maslinova ulja kao baza u pripremi jela i menu-a“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u utorak i srijedu 11. i 12.07.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 10:00...
![](typo3temp/pics/12fb4143f1.png)
20 godina postojanja Agencije za ruralni razvoj Istre
Agencija za ruralni razvoj Istre ove godine obilježava 20 godina od osnivanja te u tom povodu navodimo glavne aktivnosti, rezultate ali i uspjehe ostvarene u ovih dva desetljeća postojanja.
![](typo3temp/pics/ba93be9f6d.png)
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Pravilno sljubljivanje hrane i vina istarskog teritorija 2“
Specijalizirana radionica „Pravilno sljubljivanje hrane i vina istarskog teritorija 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 24. i 25.04.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u...
![](typo3temp/pics/16dc96d816.png)
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Različite tehnike pripreme plave i bijele ribe u cilju maksimalne iskoristivosti – NO WASTE”
Specijalizirana radionica „Različite tehnike pripreme plave i bijele ribe u cilju maksimalne iskoristivosti – NO WASTE“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u četvrtak i petak 20. i 21.04.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom...
![](typo3temp/pics/90011328b9.png)
Sretan i blagoslovljen Uskrs!
AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre svim svojim partnerima, suradnicima, klijentima i pratiteljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs!
![](typo3temp/pics/6c7424bf36.png)
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Valorizacija lukovičastog povrća u gastronomiji“
Specijalizirana radionica „Valorizacija lukovičastog povrća u gastronomiji“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u četvrtak i petak 16. i 17.03.2023. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 10:00 h