Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

16.12.20 09:26 Starost: 3 g

Promotivna ponuda za građane - obiteljski paketi svježeg mesa istarskog goveda

 

Uslijed epidemiološke situacije na proljeće 2020. godine, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin osmislila je promotivnu ponudu za građane, a sve u cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre, gastronomske valorizacije odnosno konzumacije mesa.

Zbog velike zainteresiranosti za obiteljskim paketima tijekom epidemiološke situacije ali i nakon ublažavanja mjera restrikcije, AZRRI je odlučio u svojoj redovnoj ponudi zadržati prodaju i dostavu obiteljskih paketa mesa Istarskog goveda za građane Istarske županije.

Pozivamo sve zainteresirane da svojim obiteljima i bližnjima poklone autentični poklon koji odiše istarskim identitetom, kojeg će moći sa zadovoljstvom pripremiti i poslužiti na blagdanski stol. U ovim izvanrednim uvjetima nećete se morati brinuti kako ćete doći do nas već ćemo mi vama dostaviti na vaša vrata.

Promotivna ponuda za građane sastoji se od malih i velikih obiteljskih paketa svježeg mesa istarskog goveda – boškarina i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina. Meso sadržano u obiteljskim paketima pakirano je bez kostiju, a radi se o mesu boškarina za gulaš (vrat ili poklopac plećke), za pirjanje ili kuhanje (rebra ili plećka), za fetine (but) te veliki paket sadržava i meso za pirjanje u komadu (mišić ili plećka). U velikom paketu nalazi se i poklon, burger od mesa boškarina. Ponuda suhomesnatih proizvoda uključuje kobasice od mesa boškarina s malvazijom, teranom i s tartufima, kobasice od mesa istarske ovce s malvazijom i teranom te kobasice od mesa istarskog magarca-tovara. U promotivnu ponudu je uključena dostava na kućni prag građanima Istre i Kvarnera.

Više o promotivnoj ponudi te načinu narudžbe možete pronaći ovdje.