Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

02.11.20 08:57 Starost: 3 g

Produljenje gastronomske manifestacije Jesen na pijatu u središnjoj Istri

 

Zbog velikog interesa gostiju, ali i samih ugostitelja, trajanje gastronomske manifestacije"Jesen na pijatu u središnjoj Istri" produljuje se do 15. studenog 2020. godine.

Gastronomska manifestacija “Jesen na pijatu u središnjoj Istri” predstavlja višednevni koncept manifestacije u kojem sudjeluju ugostiteljski objekti s područja Turističke zajednice Središnje Istre te kojoj je cilj promocija tradicionalne istarske kuhinje, s naglaskom na sezonske namirnice podneblja.

Zbog velikog interesa gostiju, ali i samih ugostitelja, trajanje gastro manifestacije „Jesen na pijatu u središnjoj Istri“ produljuje se do 15. studeni 2020. (inicijalno trajanje bilo je od 16. do 31. listopada). U navedenom razdoblju, u ugostiteljskim objektima na području TZ središnje Istre nudit će se razna jela spravljena od lokalnih jesenskih namirnica , a sve u cilju jačanja gastronomske ponude središnje Istre te daljnjeg povezivanja OPG-ova i ugostitelja u razdoblju posezone.

Organizatori su Turistička zajednica središnje Istre, AZRRI-Agencija za ruralni Razvoj Istre i Udruženje obrtnika Pazin.

Više informacija o manifestaciji možete pronaći ovdje.