Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

06.09.18 11:10 Starost: 6 g

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE NA ENO GASTRONOMSKOJ MANIFESTACIJI "GUSTI DI FRONTIERA" GORIZA, ITALIJA

 

AGENCIJA ZA RURALNI RAZVOJ ISTRE d.o.o. Pazin, ul. prof. Tugomila Ujčića 1, 52000 Pazin, objavljuje JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE NA ENO GASTRONOMSKOJ MANIFESTACIJI "Gusti di frontiera" koji će se održati u Gorizi, Italija, od 27.-30 rujna 2018.

Predmet poziva je eno gastronomska manifestacija "Gusti di frontiera" koja se organizira od 1963. godine na području Gorize u Republici Italiji sa ciljem prezentacije okusa i mirisa delicija uz granicu. Svake godine manifestacija privuče oko 700 000 posjetitelja. Delicije se izlažu i prodaju na oko 350 štandova. Ova međunarodna manifestacija privuče izlagače i goste iz preko 40 zemalja svijeta.

        Ovim pozivom Agencija za ruralni razvoj Istre omogućiti će jednom izlagaču, ugostiteljskom objektu registriranom za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na otvorenom prostoru iz Istarske županije da prezentira i prodaje autohtone proizvode istarskih delicija na štandu u Gorizi, Republike Italija, zajedno sa predstavnicima još tri regije iz Republike Hrvatske.

Manifestacija se održava u Gorizi, Republika Italija, a započinje 27. rujna u 17,00 sati i završava 30. rujna u 24,00 sata.

Korištenje štanda za odabranog izlagača je besplatno.

Izlagači koji su zainteresirani sudjelovati na manifestaciji dostavljaju svoju potpisanu prijavnicu od podnositelja, sa traženim  prilozima, uredno ispunjenim, potpisanim i ovjerenim na adresu :

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin, Ulica Prof. Tugomila Ujčića 1, 52 000 Pazin

ili na email adresu: info(at)azrri.hr

Sve upute za Prijavu na Poziv zainteresirani će pronaći u dokumentu "JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA" a prijave se dostavljaju na propisanom obrascu "PRIJAVNICA IZLAGAČA".

 

Rok za dostavu prijavnice je do 14. 09.2018. do 12:00 sati.

Kontakt telefon za dodatne informacije: 052/351-570