Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

28.06.18 07:00 Starost: 6 g

POZIV za iskaz interesa članova Udruge proizvođača istarskog češnjaka

 

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin, ul. prof. Tugomila Ujčića 1, 52000 Pazin, objavljuje POZIV za iskaz interesa članova Udruge proizvođača istarskog češnjaka na području Istarske županije za plasman istarskog crvenog češnjaka sa svrhom povećanja proizvodnje i promocije.

Predmet poziva je plasman istarskog crvenog češnjaka zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima koji su članovi Udruge proizvođača istarskog češnjaka sa svrhom povećanja proizvodnje i promocije Istarskog crvenog češnjaka, te uspostavljanja organiziranog sustava proizvodnje  na području Istarske županije.

AZRRI d.o.o. Pazin plasira Istarski crveni češnjak. Plasman će se vršiti isključivo po redu zaprimanja pojedinog  zahtjeva do iskorištenja raspoloživih količina.

Minimalna količina je 50 kg a maximalna 150 kg po proizvođaču.

Sve upute za Prijavu zainteresirani će pronaći u dokumentu "Poziv za iskaz interesa" a prijave se dostavljaju na propisanom obrascu "Zahtjev za iskaz interesa" te se može preuzeti na ovom linku.

 

Zahtjev za iskaz interesa potpisan od podnositelja zahtjeva sa traženim  prilozima, uredno ispunjenim, potpisan i ovjeren dostavlja se isključivo poštom u zatvorenoj poštanskoj  omotnici  na adresu:

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin, Ulica Prof. Tugomila Ujčića 1, 52 000 Pazin, s naznakom: POZIV ZA ISKAZ INTERESA, „NE OTVARAJ“.

Na poleđini  poštanske omotnice obavezno upisati podatke pošiljatelja ( Ime i prezime, Naziv OPG-a/pravne osobe, adresa, sjedište).

Rok za dostavu tražene  dokumentacije je petak - 20.07.2018. do 13:00 sati

Kontakt: AZRRI d.o.o. Pazin

Telefon: 052/351-570