Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

03.08.20 14:40 Starost: 4 g

Poziv za ISKAZ INTERESA za sudjelovanje u manifestaciji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre 2020. godine

 

Pozivaju se istarska obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su zainteresirana za sudjelovanje u ovogodišnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre na dostavu iskaza interesa.

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin poziva sva zainteresirana obiteljsko poljoprivredna gospodarstva registrirana za pružanje ugostiteljskih usluga na području Istarske županije na dostavu iskaza interesa za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre-DOVAI.

Prošlogodišnje jubilarno 10. izdanje manifestacije DOVAI završilo je s rekordnom posjećenošću od strane domaćih ali i inozemnih gostiju, što je dokaz izuzetne uspješnosti koja je rezultat sinergije rada svih uključenih agroturizama. Od samih početaka organizacije manifestacije bilježi se izuzetan rast u potražnji za specifičnom ugostiteljskom ponudom i gastronomskim doživljajem koje seoska domaćinstva nude. Tijekom svojeg desetljeća održavanja, Dani otvorenih vrata agroturizama Istre etablirali su se kao jedinstvena enogastronomska manifestacija koja promovira istarski ruralni poljoprivredni i gastronomski identitet.

U cilju jačanja turističke ponude ruralnog prostora te promocije istarske tradicijske gastronomije, želja nam je u ovoj izazovnoj 2020. godini organizirati manifestaciju Dani otvorenih vrata agroturizama Istre.

Molimo za dostavu iskaza interesa najkasnije do četvrtka 13. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati na službeni email: edukacije@azrri.hr.

Za sve ostale informacije, obratite nam se putem gore navedenog email-a ili na kontakt broj 052 351 596.