Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

02.04.19 14:37 Starost: 5 g

Postanite “Poljoprivrednik za 10” – raspored regionalnih radionica na kojima možete saznati kako!

 

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za ruralni razvoj provodi kampanju “Poljoprivrednik za 10”, promovirajući mjeru 10 „Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene“ iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020., a koja se podnosi u sklopu Jedinstvenog zahtjeva za potporu.

Zahtjevi za potporu podnose se od 04. ožujka do 15. svibnja 2019. godine.

Cilj kampanje je podići svijest javnosti i potaknuti poljoprivrednike da zaštite i očuvaju okoliš na svojim poljoprivrednim gospodarstvima, koja nadilaze zakonski propisane zahtjeve ostvarivanjem prava na potporu kroz podmjeru 10.1., radi izgubljenih prihoda ili povećanih troškova u usporedbi s uobičajenom poljoprivrednom proizvodnjom, odnosno poticanje većeg korištenja dostupnih mogućnosti kroz IAKS mjere ruralnog razvoja, a koje doprinose očuvanju okoliša.

Možete sudjelovati na radionici u Velikoj vijećnici Grada Pazina, koja će se održati 05. travnja 2019. godine.
Za prijavu na radionice možete se prijaviti ovdje.
Više informacija potražite ovdje

*Napomena: navedene radionice (TBC) trenutno su u postupku potvrde, kao i dodatne lokacije. O svim promjenama i dodatnim radionicama obavještavati ćemo vas putem mrežne stranice i društvenih mreža.

Polaznici radionica dobiti će informacije o načinu korištenja IAKS mjera te odgovore na praktična pitanja oko podnošenja Jedinstvenog zahtjeva za potporu i novostima u IAKS mjerama u 2019. godini.

Na radionice se možete prijaviti putem navedene POVEZNICE.

Za eventualna pitanja možete kontaktirati Odjel za promotivne aktivnosti Uprave za ruralni razvoj Ministarstva poljoprivrede na e-mail adresu: PRR.promocija(at)mps.hr.