Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

08.01.20 10:50 Starost: 4 g

AZRRI je snažno završio prošlu godinu, čak 280 ljudi iz domaće restoranske i hotelske industrije polazilo je njegove tečajeve

 

U studenom i prosincu lanjske godine Agencija za ruralni razvoj Istre organizirala je novi krug kulinarskih tečajeva u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, koje su vodili neki od zaista najvažnijih hrvatskih chefova. Riječ je, među ostalima, o Jeffreyu Velli, glavnom chefu rovinjskog restorana Cap Aureo i o Deniju Srdoču, glavnom chefu Drage di Lovrana, jedinog kvarnerskog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

 

AZRRI je i svojim jesensko-zimskim programom pokazao kako je riječ o jednoj od najkorisnijih državnih ustanova u području gastronomije i turizma, te donosimo osvrt Kulta Plave kamenice o uspjesima AZRRI na području gastronomije tijekom 2019. godine.

https://plavakamenica.hr/2020/01/06/azrri-je-snazno-zavrsio-proslu-godinu-cak-280-ljudi-iz-domace-restoranske-hotelske-industrije-polazilo-je-njegove-tecajeve/