Didaktička kuhinja Edukacijsko gastronomskog centra Istre predstavlja mjesto na kojem vrsni kuhari predavači putem edukacijsko - kuharskih radionica prezentiraju svoju viziju rada upotpunjenu kuharskim tehnikama i vještinama u cilju valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda. U periodu od 2015. godine do danas, održano je ukupno 115 radionica koje sveukupno broje više od 1250 kuhara, ugostitelja i hotelijera, ponajviše s područja Istarske županije no iz godine u godinu i sa područja ostalih županija Hrvatske.
Sa svrhom kontinuirane edukacije ljudskih potencijala ugostiteljsko - turističkog sektora, uz hvalevrijednu podršku Istarske županije te ostalih važnih partnera projekta, uskoro započinje jesenski ciklus edukacijsko - kuharskih radionica 2019. godine. Ovogodišnji jesenski ciklus održavat će se kroz mjesece listopad, studeni i prosinac, uz najveći fokus na interpretaciji autentičnih lokalnih namirnica u kreativnoj gastronomiji začinjenih novim licima s domaće i inozemne gastro scene.
U nastavku donosimo program jesenskog ciklusa edukacijsko - kuharskih radionice.
Više informacija možete pronaći ovdje ili na kontakt broj: 052 351 596 ili na kontakt email: edukacije(at)azrri.hr