Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

11.08.22 08:21 Starost: 2 g

Poziv na dostavu ponuda za nabavu multifunkcionalne sadilice

 

AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin objavljuje dana 11. kolovoza 2022. Poziv na dostavu ponuda za nabavu multifunkcionalne sadilice za potrebe Centra za održivi razvoj stočarstva Društva AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin.

 

Natječaj se raspisuje dana 11.08.2022. a krajnji rok za dostavu ponuda po predmetnom natječaju je 21.08.2022. do 15:00 sati putem elektronske pošte.

Kako bi ponuda bila valjana potrebno je da sadrži:

 

  1. Ovjerenu ponudu sa svim tehničkim podacima stroja – multifunkcionalne sadilice, cijenom bez poreza na dodanu vrijednost, ponudom uvjeta i načina plaćanja. Cijena treba uključivati isporuku FCO kupca - (Farma-Gortanov Brijeg, Pazin) i osposobljavanje naših radnika za rad sa sadilicom. U ponudi treba istaknuti gdje se nalazi nama najbliži ovlašteni servis, te je li je osigurana isporuka rezervnih dijelova. Potrebno je u ponudi navesti vrijeme isporuke sadilice od dana obavijesti o prihvaćenoj ponudi. Cijenu sadilice  za ponuditelje iz drugih država članica EU treba biti iskazana u EUR-ima.
  2. Izjavu o nepromjenjivosti ponuđene cijene
  3. Informacije o kontakt osobama ponuditelja
  4. Ime, prezime i funkciju odgovorne osobe

U dokumentu Obavijest o nabavi  nalaze se svi detalji oko uvjeta ovog natječajnog postupka.

Rok dostave ponuda je 21.08.2022. u 15.00 sati.

Ponudu i ostalu traženu dokumentaciju je potrebno poslati na e-mail info(at)azrri.hr.

Sve informacije mogu se dobiti u upravi društva na adresi AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d. o. o. Pazin, Ulica prof. Tugomila Ujčića 1, 52000 Pazin.