Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

28.02.19 15:00 Starost: 5 g

Započeo proljetni ciklus edukacijsko - kuharskih radionica 2019. godine

 

U četvrtak, 28. veljače 2019., slastičarskom radionicom "Lokalni deserti s karakterom", chef i Maestro Chocolatier Robert Perić , službeno je otvorio proljetni ciklus edukacijsko - kuharskih radionica u Edukacijsko gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu.

Tema za slastičarsku radionicu "Deserti s lokalnim karakterom" osmišljena je na prijedlog kuhara i slastičara te u skladu s njihovim potrebama. Chef i Maestro choccolatier Robert Perić, vrhunski slastičar ali nadasve pobornik kreativnog slastičarstva s naglaskom na lokalne namirnice, predstavio je nove ideje u pripremi deserata s lokalnim karakterom. Ova tema radionice se nadovezuje na ulogu Edukacijskog gastronomskog centra Istre na valorizaciju lokalnih proizvoda, a pripremani i prezentirani deserti mogu postati smjer i ideja polaznicima u kreiranju vlastitih deserata i i pripremi karte slastica. Enciklopedijsko znanje Roberta Perića i jednostavnost u prenošenju znanja, dodatni su poticaj za svakoga polaznika tko želi učiti o novim temama u slastičarstvu.

Zbog velike zainteresiranosti kuhara, ugostitelja i hotelijera za navedenu radionicu, odlučili smo otvoriti dodatni termin kako bismo zainteresiranima mogli pružiti edukaciju koja im je prijeko potrebna.
Novi termin radionice: DESERTI S LOKALNIM KARAKTEROM - 21. OŽUJKA 2019.

Mogućnosti prijave su otvorene no zbog ograničenog broja polaznika, potrebno je poslati prijave do utorka+, 19. ožujka 2019. na službeni email: edukacije@azrri.hr. Za sve ostale informacije i prijave, nazvati na kontakt broj: 052 351 596 ili poslati email edukacije(at)azrri.hr.
Ovdje možete pretražiti cijeli proljetni program edukacijsko - kuharskih radionica 2019.