Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

18.07.16 08:43 Starost: 8 g

U Istri predstavljen ECOmode znak za turizam

 

Program ECO MODE znaka osmišljen je u Istri sa svrhom da se smanji negativan utjecaj turizma na okoliš. ECO oznake dodijeljene su prvim kućama za odmor – Davorki i Vjeranu Šajina u sklopu Agroturizma Ograde u Katunu Lindarskom te Franku Sifariju za Villu Milicu u mjestu Šajini.

U petak, 24. lipnja 2016.g., na lokaciji Agroturizma Ograde, održano je svečano predstavljanje ECOmode programa za održivi turizam u Istri.

Događaju su prisustvovali i program podržali: pročelnica Odjela za turizam Istarske županije Nada Prodan-Mraković; gradonačelnik Grada Pazina te ujedno i predstavnik TZ središnje Istre Renato Krulčić; dekanica Fakulteta ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković, prof.dr.sc. Danijela Križman Pavlović; profesorica na kolegijima Održivi razvoj i Društveno odgovorno poslovanje, doc.dr.sc. Kristina Afrić Rakitovac; predstavnici AZRRI-ja, Pučkog otvorenog učilišta PazinVeleučilišta u Rijeci. (Izvor: Regional express)

Više informacija možete pronaći na sljedećem linku http://www.regionalexpress.hr/site/more/u-istri-predstavljen-ecomode-znak-za-turizam