Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

Utorak 13. Listopad 2020

Manifestacija “Jesen na pijatu u središnjoj Istri”

Danas, 13. listopada 2020. godine, u Maloj vijećnici Grada Pazina održana je konferencija za medije, u sklopu koje je najavljena nova gastronomska manifestacija „Jesen na pijatu u središnjoj Istri“


Srijeda 07. Listopad 2020

Započeo jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2020

Dana 6. listopada 2020. godine službeno je započeo jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica i to prvom „food and cocktail pairing“ radionicom pod vodstvom chefa Denia Srdoča i kreativnog barmena Filipa Pleteša.


Ponedjeljak 28. Rujan 2020

Najavljen jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2020

AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre, u suradnji s partnerima projekta, organizira jesenski ciklus radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare te ostalo kuharsko osoblje, s ciljem trajne edukacije i usavršavanja ljudskih potencijala...


Četvrtak 10. Rujan 2020

Europska Komisija pokrenula javno savjetovanje o dugoročnoj viziji za ruralna područja

Europska komisija pokrenula je 7. rujna 2020. javno savjetovanje o novoj inicijativi za dugoročnu viziju za ruralna područja.


Petak 04. Rujan 2020

Objavljen edukativni video „Od piruna do polja: pensaj, poji, ne hitaj!“

Danas je premjerno na društvenim mrežama objavljen edukativni video na temu sprječavanja nastanka otpada od hrane i poticanja maksimalne iskoristivosti namirnica i to u sklopu projekta "Od piruna do polja: pensaj, poji, ne hitaj!“.


Četvrtak 03. Rujan 2020

Ministarstvo poljoprivrede poziva na uključivanje u proces kreiranja baze projekata za financiranje iz EU fondova

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je poziv za sve zainteresirane da se uključe u kreiranje baze projekata za financiranje iz EU fondova.


Prikazujem rezultate 31 do 36 od 523

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >