Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

Srijeda 07. Travanj 2021

1.Europski dan vune

Više od 100 milijuna ovaca u Europi, uzgajaju se za proizvodnju mlijeka, sira i mesa za kućanstva i restorane. Međutim, svaka od njih prirodno proizvede oko 1,5 kg vune godišnje, a u proljeće se mora ošišati radi dobrobiti odnosno kako ne bi patila...


Petak 02. Travanj 2021

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre svim svojim partnerima, kupcima i pratiteljima želi sretan i blagoslovljen Uskrs.


Petak 02. Travanj 2021

Vanjska kuhinja glavni adut proljetnog ciklusa radionica

U želji da polaznicima omogući prisustvovanje na radionicama, neovisno o mogućoj epidemiološkoj situaciji, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre vješto je isplanirala mogućnost održavanja radionica u vanjskom okruženju Edukacijsko gastronomskog...


Četvrtak 25. Ožujak 2021

Predstavljen proljetni ciklus radionica 2021. godine na tiskovnoj konferenciji u sjedištu Obrtničke komore IŽ

Nadolazeći proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica predstavljen je u srijedu, 24. ožujka 2021. godine u Obrtničkoj komori Istarske županije.


Utorak 23. Ožujak 2021

Započela promotivna kampanja „Boškarin na pjatu istarskih chefova“

U utorak, 23. ožujka 2021. godine na tiskovnoj konferenciji za novinare održanoj u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre predstavila je promotivnu kampanju „Boškarin na pjatu istarskih chefova“.


Ponedjeljak 08. Ožujak 2021

Održano predstavljanje projekta KLIK Pula - Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma

U srijedu, 3. ožujka 2021. godine održano je predstavljanje projekta KLIK Pula u sklopu kojeg se organizirala specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi“.


Prikazujem rezultate 1 do 6 od 517

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >