JESENSKI CIKLUS KUHARSKIH RADIONICA 2017
S ciljem trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Hrvatske, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizira jesenski ciklus radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare te ostalo...
Poziv na dostavu ponuda - Dovršenje sjenika na Farmi Gortanov Brijeg
Pozivamo na podnošenje ponuda za građevinsko-obrtničke radove za dovršenje sjenika za potrebe Centra za održivi razvoj stočarstva Društva AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin, Ulica prof. Tugomila Ujčića 1, 52000 Pazin
Istarski Boškarin u Dusseldorfu, sjedištu tvrtke METRO
Od 13. rujna do 2. listopada u Dusseldorfu se odvija METRO Unboxed, event na kojem se u posebno izgrađenom paviljonu na rijeci Rajni predstavlja novi koncept tvrtke METRO. Ovom prilikom svaka od 35 zemalja u kojoj Metro posluje predstavila je...
DOMAĆI MAGARAC: Zašto je u Dalmaciji svetogrđe jesti magareće meso, a u Istri na njemu grade kulinarsku ponudu?
Pročitajte cijeli tekst na sljedećem linku:
Pročitajte tekst o uzgoju Istarskog goveda na Unijama
Tekst možete pročitati na sljedećem linku:
plavakamenica.hr/2017/08/24/boskarini-unije-farma-goveda/
Predstavljanje mediteranske prehrane od hrvatskih JRE chefova
TUTTO FOOD: Tri hrvatska chefa kuhala u milanskoj palači u sklopu jednog od najvećih sajmova za hranu u Europi
U četvrtak navečer, 10.05. u luksuznoj palači Parigi, u središtu Milana, hrvatski JRE chefovi - Damir Modrušan iz restorana Zigante,...