ČLANAK - Nova renesansa mesa
Zahvaljujući suvremenim tehnikama uzgoja, revitalizacijom autohtonih pasmina i kombiniranjem tradicionalnih okusa i začina, crveno meso postalo je prava ekskluziva. U časopisu Yachts Croatia objavljen je zanimljivi članak o istarskom govedu te o...
ČLANAK o nadolazećoj radionici „Kako pripremiti vrhunski caffè“ - Majstori Illy akademije dolaze u Istru
Aromatični topli, crni napitak koji je promjenio društvene navike na Mediteranu dobio je svoj dan. „Kako pripremiti vrhunski caffè“ naziv je radionice pod vodstvom predstavnika Illy akademija koja će polaznike pobliže upoznati s umjetnošću pripreme...
David Skoko otvorio PROLJETNI CIKLUS edukacijsko - kuharskih radionica 2018.
Dana 6. ožujka 2018., otvoren je proljetni ciklus edukacijsko - kuharskih radionica pod stručnim vodstvom ekstrovertnog chefa Davida Skoka s radionicom na temu iskoristivosti ribe od „glave do repa“.
Tiskovna konferencija - NAJAVA proljetnog ciklusa edukacijsko - kuharskih radionica 2018. godine
U Obrtničkoj komori Istarske županije, u Puli, danas, 26.02.2018. godine, održana je tiskovna konferencija na kojoj je predstavljen proljetni ciklus edukacijsko - kuharskih radionica 2018. godine, koje započinju u ožujku te će trajati sve do kraja...
POZIV na sudjelovanje na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O. 2018. - AIPO D'ARGENTO 2018.
Jedanaestu godinu za redom, AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., organizira sudjelovanje istarskih maslinara i proizvođača maslinovog ulja na internacionalnoj izložbi ekstra djevičanskog maslinovog ulja A.I.P.O. 2018. - AIPO D'ARGENTO...
KICK-OFF sastanak - predstavljanje europskog projekta KEYQ+
Dana 15. veljače 2018. godine, započeo je dvodnevni KICK – OFF sastanak na kojem se predstavlja europski projekt KEYQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske, koji je financiran iz Programa prekogranične...