JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici radionici „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji“
Specijalizirana radionica „Gastronomska valorizacija sireva i mliječnih proizvoda u modernoj gastronomiji“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 13. i 14.06.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru...
Gastronomska i kulinarska kreativnost zaokružile proljetni ciklus edukacija
Tijekom ožujka i travnja 2022. godine u didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre uspješno je proveden proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica. Organizirano je 14 radionica specifične tematike, na kojima je sudjelovalo više...
Održana je osnivačka skupština povodom osnivanja Udruge uzgajivača istarske koze/Associazione allevatori della capra istriana
U prostorijama Centra za održivi razvoj stočarstva na Gortanovom brijegu u utorak, 10. svibnja 2022. godine održana je osnivačka skupština povodom osnivanja Udruge uzgajivača istarske koze/Associazione allevatori della capra istriana.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Inovativna jela od mesa lokalne peradi 2“
Specijalizirana radionica „Inovativna jela od mesa lokalne peradi 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 23. i 24.05.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 09:00 h.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu 2“
Specijalizirana radionica „Jednostavne torte s lokalnim karakterom u restoraterstvu i hotelijerstvu 2“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 16. i 17.05.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre...
Javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Društva
AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin objavljuje 20. travnja 2022. Javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu društva - poslovne zgrade i pripadajućeg zemljišta na adresi Soline 7 u Pazinu, na česticama k.č.br. 202/2, 202/3 i...