Meso istarskog goveda-boškarina dobilo europsku zaštićenu oznaku izvornosti
S danom 21. studenim 2022. godine meso istarskog goveda-boškarina dobilo je zaštićenu oznaku izvornosti razini Europske unije.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Restorantska vegetarijanska kuhinja po Michelinovim kriterijima“
Specijalizirana radionica „Restorantska vegetarijanska kuhinja po Michelinovim kriterijima“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u srijedu i četvrtak, 23.11. i 24.11.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom...
Održan sastanak referentne ekspertne mreže u svezi programa zaštite istarske koze
U ponedjeljak. 14. studeni 2022. godine u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre na Gortanovom brijegu održan je sastanak referentne ekspertne mreže u svezi programa zaštite istarske koze.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Priprema tradicionalnih istarskih tjestenina od različitih vrsta brašna“
Specijalizirana radionica „Priprema tradicionalnih istarskih tjestenina od različitih vrsta brašna“ provodi se u sklopu projekta KLIK Pula, a održati će se u ponedjeljak i utorak, 21.11. i 22.11.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre...
U agroturizmu Pod čeripnjom održano svečano otvorenje manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre 2022
U petak, dana 28. listopada 2022. godine, u agroturizmu Pod čeripnjon, u Svetom Petru u šumi, održano je otvorenje 12. izdanja manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre.
Sudjelovanje AZRRI-a na panel raspravi "Kako EU fondovi mijenjaju lokalne sredine" u sklopu Dana regionalog razvoja i EU fondova
U utorak, 25. listopada 2022. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu, u sklopu Dana regionalnog razvoja i EU fondova, Jutarnji list organizirao je panel raspravu i dodjelu plaketa za Najbolje županijske EU projekte 2022.