Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Srijeda 29. Rujan 2021

Najavljena gastro manifestacija "Jesen na pjatu u središnjoj Istri"

Danas je najavljena gastro manifestacija "Jesen na pjatu u središnjoj Istri" koja će se odvijati tijekom mjeseca listopada 2021. godine u ugostiteljskim objektima na području TZ središnje Istre.


Utorak 21. Rujan 2021

Održana kuharska radionica „Sinergija chefova i novinara u pripremi kreativnih jela na bazi lokalnih namirnica“

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre organizirala je kuharsku radionicu za novinare i pripadnike medija, koja se održala u utorak, 21. rujna 2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre.


Četvrtak 16. Rujan 2021

Poziv na kuharsku radionicu „Sinergija chefova i novinara u pripremi kreativnih jela na bazi lokalnih namirnica“

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre organizira kuharsku radionicu za novinare i pripadnike medija, koja će se održati u utorak, 21. rujna 2021. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre.


Srijeda 15. Rujan 2021

Predstavljen projekt KeyQ+ u edukacijskoj kuhinji na Tržnici Pula ujedno kandidiran u izboru za Najbolji EU projekt u Hrvatskoj

U utorak, 14. rujna 2021. godine u edukacijskoj kuhinji KeyQ+ GASTRO PUNKT na 1. katu pulske tržnice, Agencija za ruralni razvoj Istre zajedno sa partnerima, održala je predstavljanje implementiranog projekta KeyQ+.


Ponedjeljak 06. Rujan 2021

Agencija za ruralni razvoj Istre predstavila EU projekt MADE IN-LAND na događanju Programa INTERREG Italija-Hrvatska u sklopu 78. izdanja Biennale cinema Regije Veneto

Na poziv Zajedničkog tajništva Programa INTERREG Italija-Hrvatska, AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre sudjelovala je na događanju „Kulturna i komunikacijska dimenzija Programa Europske teritorijalne suradnje INTERREG Italija-Hrvatska“, koje se...


Četvrtak 02. Rujan 2021

Poziv za ISKAZ INTERESA za sudjelovanje u manifestaciji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre 2021. godine

Pozivaju se istarska obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su zainteresirana za sudjelovanje u ovogodišnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre na dostavu iskaza interesa.


Prikazujem rezultate 73 do 78 od 611

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >