Održano participativno događanje u svezi održivog razvoja vinogradarstva i vinarstva u Istri u sklopu projekta ECOVINEGOALS
U utorak, 1. ožujka 2022. godine u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre održano je participativno događanje u svezi agroekološke tranzicije i održivog razvoja vinogradarstva i vinarstva u Istri, u sklopu europskog projekta...
Natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme - radno mjesto - MESAR
AZRRI d.o.o. Pazin dana 03.03.2022. objavljuje natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme – 6 mjeseci, od 14.03.2022. na radno mjesto – MESAR.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Blagdanska istarska jela na način Michelinovih chefova“
Specijalizirana radionica „Blagdanska istarska jela na način Michelinovih chefova“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u ponedjeljak i utorak, 7. i 8.03.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s početkom u 10:00 h.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Mesni odresci i zrenje mesa autohtonih pasmina Istre 2“
Specijalizirana radionica za sudjelovanje na radionici „Mesni odresci i zrenje mesa autohtonih pasmina Istre 2“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u četvrtak i petak, 10. i 11.02.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...
Započele prijave za radionice proljetnog ciklusa 2022. godine
Objavljeni su datumi i sve informacije o edukacijsko-kuharskim radionicama proljetnog ciklusa 2022. godine te otvorene prijave putem službene web stranice Edukacijsko gastronomskog centra Istre.
JAVNI POZIV za sudjelovanje na radionici „Mesni odresci i zrenje mesa autohtonih pasmina Istre“
Specijalizirana radionica za sudjelovanje na radionici „Mesni odresci i zrenje mesa autohtonih pasmina Istre“ u sklopu projekta KLIK Pula, održat će se u ponedjeljak i utorak, 21. i 22.02.2022. godine u Edukacijsko gastronomskom centru Istre s...