Logo
 HR  ENG  ITA 

Vijesti

 

 

Petak 05. Studeni 2021

Najavljeni 11. Dani otvorenih vrata agroturizama Istre u agroturizmu Sia

U četvrtak 4. studeni 2021. godine, u agroturizmu Sia (Vodnjan), održano je otvorenje 11. izdanja manifestacije Dani otvorenih vrata agroturizama Istre.


Petak 22. Listopad 2021

Projekt KeyQ+ Najbolji EU projekt u kategoriji “Doprinos prekograničnoj suradnji”

Na svečanoj dodjeli nagrada, održanoj sinoć u Novom Vinodolskom, projekt KeyQ+ Agencije za ruralni razvoj Istre, proglašen je Najboljim EU projektom u kategoriji “Doprinos prekograničnoj suradnji”.


Srijeda 20. Listopad 2021

Poziv na dostavu ponuda za nabavu traktora za potrebe Centra za održivi razvoj stočarstva Društva AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin

Obavještavamo Vas da je pokrenuta nabava za kupnju traktora za potrebe Centra za održivi razvoj stočarstva Društva AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin

Pozivamo Vas na podnošenje ponude za nabavu za potrebe Centra za održivi...


Srijeda 20. Listopad 2021

Održana tiskovna konferencija u svezi najave jesenskog ciklusa radionica 2021. godine

U prostorijama Obrtniče komore Istarske županije, u utorak, 19. listopada 2021. godine održana je tiskovna konferencija kojom je najavljen jesenski ciklus radionica.


Četvrtak 30. Rujan 2021

Posjet delegacije Karlovačke županije Agenciji za ruralni razvoj Istre

U prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre održana je prezentacija o radu Agencije za ruralni razvoj Istre predstavnicima delegacije Karlovačke županije.


Srijeda 29. Rujan 2021

Najavljena gastro manifestacija "Jesen na pjatu u središnjoj Istri"

Danas je najavljena gastro manifestacija "Jesen na pjatu u središnjoj Istri" koja će se odvijati tijekom mjeseca listopada 2021. godine u ugostiteljskim objektima na području TZ središnje Istre.


Prikazujem rezultate 67 do 72 od 610

< Prethodna

1

2

3

4

5

6

7

Sljedeća >